Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Viễn Khách  
#1 Posted : Sunday, December 10, 2017 7:44:27 PM(UTC)
Viễn Khách

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/12/2011(UTC)
Posts: 11
Location: Germany

Was thanked: 3 time(s) in 2 post(s)
UserPostedImage
UserPostedImage


Please help me find my mom. She was kidnapped by pirates in April 1984 from our boat (boat # MB 147). My mom’s name is Nguyen Thi Le Hoa. She was born in 1955 in Vinh Long Vietnam. My mom took me (my birth name is Nguyen Hoang Linh Thao) and my brother (his birth name is Nguyen Hoang Tuan Phuong) to escape from Communist Vietnam in 1984 at Ca Mau Vietnam in hopes of a better life for us. My mom was kidnapped by pirates while we were in the sea along with other women. Our ship landed in Pulau Bidong. We stayed in the refugee camp for almost a year before we came to the US in April 1985. I’ve had the negative thought that she’s up in heaven looking down on me all these years. But recently a medium told me that she believes she’s alive. So I’m using social media to try to reach as many people in as many different countries as possible to find my mom. Please share so I can find my mom. This is the only picture I have of her. Thanks a million in advance for helping to find my mom.

TÌM MẸ

Tôi lạc mất Mẹ năm 1984 trong một chuyến vượt biên, tàu chúng tôi bi hải tặc cướp và Mẹ tôi và những người phụ nữ khác bị đều bị chúng bắt cóc đi mất.
Mẹ tôi tên là NGUYỄN THỊ LỆ HOA, sinh năm 1955 tại Vĩnh Long, Việt Nam. Tàu chúng tôi rời khỏi Việt nam tại Mũi Cà Mau năm 1984.
Trong một thời gian dài, Tôi đã từng sống trong suy nghĩ Mẹ tôi đã chết và Mẹ vẫn luôn bên tôi, dõi nhìn theo tôi từ cõi Thiên đàng.
Nhưng gần đây, một người thầy nói với tôi rằng MẸ TÔI VẪN CÒN SỐNG 😢 TÔI MUỐN TIN VÀ TÔI RẤT TIN MẸ VẪN CÒN ĐÂU ĐÓ QUANH TÔI ...
Cách duy nhất tôi có thể hy vọng tìm lại được Mẹ là qua Mạng lưới xã hội.
XIN HÃY GIÚP TÔI CHIA XẺ VÀ LAN RỘNG TIN NHẮN NẦY ĐẾN KHẮP NƠI TRÊN THẾ GIỚI .. đến mọi nơi, mọi chốn bởi vì ...MẸ ƠI .. CON RẤT NHỚ MẸ dù đã hơn 30 năm qua..

Xin hãy giúp tôi
Xin cảm ơn rất nhiều

🙏🙏🙏

Ps. Đây là tấm hình duy nhất tôi còn lại được của Mẹ tôi

Edited by user Sunday, December 10, 2017 7:58:13 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.